facebook tracking
Avdelning

Examen och praktik

Connect

Är du student och nyfiken på hur det är att arbeta i fastighetsbranschen? Hos oss har vi medarbetare med olika profiler, utbildningsnivå och kompetensområden. Vi arbetar med fastighetsförvaltning, ekonomi, finans, energioptimering, kommunikation, organisation och mycket annat. Vi samarbetar gärna med dig som student och kan erbjuda flera olika möjligheter till praktik och examensjobb med konkreta arbetsuppgifter.

- Vi är omkring 160 anställda och ett relativt stort börsnoterat företag men ändå lite anonyma för många. En del i vårt engagemang kring studenter är att visa upp Diös som en attraktiv arbetsgivare och höja intresset för oss. En annan del är att ge studenter en möjlighet att få in en fot hos oss genom att skriva uppsats eller göra praktik hos oss, säger Annie Skoglund, HR-generalist vid Diös Fastigheter.

I våra universitets- och högskolestäder sker inflyttning, befolkningen är yngre och branschbredden större. Det är viktiga tillväxtfaktorer. För oss handlar det om tillväxt, kompetensförsörjning och att ta ett aktivt ansvar för få in fler unga på arbetsmarknaden.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

160 medarbetare

Varför jobba med oss?

Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag med ett tydligt fokus på relationer, stadsutveckling och personlig utveckling. Vi erbjuder alla vår anställda goda möjligheter till kompetensutveckling och interna karriärvägar genom vår utbildningsplattform Diös Academy. Vi är ett aktivt bolag som inspirerar och stöttar våra medarbetare till en hälsosam livsstil med balans mellan arbetsliv och privatliv, något vi ser goda effekter av i vår höga frisknärvaro.

Här är några av de förmåner du som anställd får ta del av.

 • Diös Academy 🚀

  Vår VD Knut brukar säga att så länge vi hittar människor som är duktiga på att bygga relationer och vill göra affärer, så kan vi lära dem resten. Det är en grundfilosofi som är framgångsrik när vi vill hitta nya kollegor. Diös Academy är vår egen utbildningsplattform där vi skapar utbildningar efter medarbetarnas och verksamhetens behov. Vi vet att möjligheter till vidareutbildning och kontinuerlig utveckling är en viktig del för att fortsätta vara konkurrenskraftig som fastighetsbolag och som attraktiv arbetsgivare.

 • Grunden 💡

  Medarbetarnas insatser, engagemang och ansvarstagande är av stor betydelse för att göra Diös framgångsrikt. Målsättningen med Diös vinstandelssystem Grunden är via ökad delaktighet från medarbetarna uppnå ökad lönsamhet för bolaget. Vinstandelsstiftelsen går ut på att belöna medarbetare vid år med god vinst. Avsättningen samt avkastningen av medlen ska investeras i Diös aktier. Uttag sker enligt ett särskilt regelverk och beräkningsgrunden ses över och fastställs årligen av Diös styrelse.

 • Diös IF 🤸‍

  Med Diös IF vill vi uppmuntra våra medlemmar till hälsofrämjande aktiviteter som även stärker vår gemenskap. Som medlem i föreningen kan man delta vid olika idrottsliga aktiviteter, även utanför arbetstid, och Diös IF subventionerar avgiften.

Diös Fastigheter AB
831 22 Östersund Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Borlänge

Diös Fastigheter AB
784 33 Borlänge Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Falun

Diös Fastigheter AB
791 71 Falun Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Gävle

Diös Fastigheter AB
803 10 Gävle Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Luleå

Diös
972 32 Luleå Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Mora

Diös Fastigheter AB
792 30 Mora Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Skellefteå

Diös Fastigheter AB
931 30 Skellefteå Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Sundsvall

Diös Fastigheter AB
852 34 Sundsvall Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Umeå

Diös Fastigheter AB
903 26 Umeå Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Åre

Kurortsvägen
837 52 Åre Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Jobbar du redan på Diös Fastigheter?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@dios.se
 • Anders Mauree
 • Anders Norin
 • Anders Wesström
 • Andreas Stattin Berg
 • André Westergren
 • Anna-Carin Larsson
 • Anna Dahlgren
 • Anna Ericson
 • Anna Nyström
 • Anna Vikman
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor