facebook tracking
Avdelning

Examen och praktik

Connect

Är du student och nyfiken på hur det är att arbeta i fastighetsbranschen? Hos oss har vi medarbetare med olika profiler, utbildningsnivå och kompetensområden. Vi arbetar med fastighetsförvaltning, ekonomi, finans, energioptimering, kommunikation, organisation och mycket annat. Vi samarbetar gärna med dig som student och kan erbjuda flera olika möjligheter till praktik och examensjobb med konkreta arbetsuppgifter.

- Vi är omkring 150 anställda och ett relativt stort börsnoterat företag men ändå lite anonyma för många. En del i vårt engagemang kring studenter är att visa upp Diös som en attraktiv arbetsgivare och höja intresset för oss. En annan del är att ge studenter en möjlighet att få in en fot hos oss genom att skriva uppsats eller göra praktik hos oss, säger Annie Skoglund, HR-generalist vid Diös Fastigheter.

I våra universitets- och högskolestäder sker inflyttning, befolkningen är yngre och branschbredden större. Det är viktiga tillväxtfaktorer. För oss handlar det om tillväxt, kompetensförsörjning och att ta ett aktivt ansvar för få in fler unga på arbetsmarknaden.

Jobbar du redan på Diös Fastigheter?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@dios.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor