facebook tracking
Avdelning

Kommunikation och Marknad

Connect

Vårt uppdrag på Kommunikation & Marknad är att berätta vilka vi är, vad vi gör och hur vi jobbar med vår strategi kring smart stadsutveckling. På så sätt hoppas vi kunna öka kännedomen om oss som företag och intresset för dig att vilja vara vår medarbetare, hyresgäst eller samarbetspartner.

Vi ser oss själva som storytellers och planerar all kommunikation och marknadsföring utifrån vår värdegrund och vår positionsinriktning – både internt och externt. Då behöver vi aktivt arbeta med att hålla ihop våra budskap i alla avseenden. På så sätt bidrar vi också till att skapa bättre affärer och starkare kundrelationer i en alltmer spännande och komplex värld. Oavsett kanal. Internt och externt. Lokalt och nationellt. Alltså samarbetar vi nära med alla våra medarbetare.

Allt vi gör sker digitalt och vi använder alla olika kanaler. Digitala verktyg och digital närvaro är självklart. Vi ska vara där våra medarbetare, hyresgäster och samarbetspartners är. Det gör vi genom media och våra egna kanaler. Vi jobbar med sökordsoptimering, analys och mätverktyg så att vi kan stämma av så att vi är på rätt väg. Genom sponsorskap och deltagande i events stärker vi vår position som stadsutvecklare. Vi har en tydlig plan för vad vi engagerar oss i.

Vi som jobbar på Kommunikation & Marknad är engagerade personer med passion för att via text, bild, film, alla våra medarbetare och genom alla kanaler kunna skapa ett intresse för oss. Ärligt, autentiskt och relevant.Vi har både bred och djup kunskap inom kommunikation och marknadsföring generellt och vi är experter på form, text, bild och kanalval.

Jobbar du redan på Diös Fastigheter?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@dios.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor