facebook tracking
Avdelning

Uthyrning och förvaltning

Connect

Alla som jobbar hos oss medverkar till att skapa bästa förutsättningar för att göra affärer. Vi som arbetar med uthyrning och förvaltning har daglig kontakt med våra hyresgäster och drivs av att bygga utvecklande och långsiktiga relationer. Vår strategi är stadsutveckling. Vi vill bidra till tillväxt i våra tio prioriterade städer.

Varje stad har ett lokalt team som drivs av våra affärschefer. Teamen består av förvaltare, uthyrare, teknisk förvaltare, fastighetstekniker, projektledare, energioptimerare, centrumledare och kund- och kontorskoordinatorer.

Våra förvaltare är ansvariga för våra befintliga hyresgäster. Våra uthyrare ansvarar för att erbjuda våra lokaler till nya hyresgäster. Teknisk förvaltare är den som leder våra fastighetstekniker. Som fastighetstekniker arbetar man inom den dagliga driften av våra fastigheter. Våra projektledare ansvarar för utveckling och anpassning av lokaler i våra fastigheter för våra hyresgästers verksamheter. Som energioptimerare mäter man våra fastigheter så att de står och går på rätt sätt men också ställer in och optimerar energiåtgång. Centrumledarna är de som ansvarar för våra hyresgäster i våra gallerior och sköter marknadsföring för galleriorna. Kund- och kontorskoordinatorerna är ansvariga för våra kontor och den person som finns på plats att svara på dagliga frågor.

Jobbar du redan på Diös Fastigheter?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@dios.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor