facebook tracking
Avdelning

Uthyrning och förvaltning

Connect

Alla som jobbar hos oss medverkar till att skapa bästa förutsättningar för att göra affärer. Vi som arbetar med uthyrning och förvaltning har daglig kontakt med våra hyresgäster och drivs av att bygga utvecklande och långsiktiga relationer. Vår strategi är stadsutveckling. Vi vill bidra till tillväxt i våra tio prioriterade städer.

Varje stad har ett lokalt team som drivs av våra affärschefer. Teamen består av förvaltare, uthyrare, teknisk förvaltare, fastighetstekniker, projektledare, energioptimerare, centrumledare och kund- och kontorskoordinatorer.

Våra förvaltare är ansvariga för våra befintliga hyresgäster. Våra uthyrare ansvarar för att erbjuda våra lokaler till nya hyresgäster. Teknisk förvaltare är den som leder våra fastighetstekniker. Som fastighetstekniker arbetar man inom den dagliga driften av våra fastigheter. Våra projektledare ansvarar för utveckling och anpassning av lokaler i våra fastigheter för våra hyresgästers verksamheter. Som energioptimerare mäter man våra fastigheter så att de står och går på rätt sätt men också ställer in och optimerar energiåtgång. Centrumledarna är de som ansvarar för våra hyresgäster i våra gallerior och sköter marknadsföring för galleriorna. Kund- och kontorskoordinatorerna är ansvariga för våra kontor och den person som finns på plats att svara på dagliga frågor.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Varför jobba med oss?

Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag med ett tydligt fokus på relationer, stadsutveckling och personlig utveckling. Vi erbjuder alla vår anställda goda möjligheter till kompetensutveckling och interna karriärvägar genom vår utbildningsplattform Diös Academy. Vi är ett aktivt bolag som inspirerar och stöttar våra medarbetare till en hälsosam livsstil med balans mellan arbetsliv och privatliv, något vi ser goda effekter av i vår höga frisknärvaro.

Här är några av de förmåner du som anställd får ta del av.

 • Diös Academy 🚀

  Vår VD Knut brukar säga att så länge vi hittar människor som är duktiga på att bygga relationer och vill göra affärer, så kan vi lära dem resten. Det är en grundfilosofi som är framgångsrik när vi vill hitta nya kollegor. Diös Academy är vår egen utbildningsplattform där vi skapar utbildningar efter medarbetarnas och verksamhetens behov. Vi vet att möjligheter till vidareutbildning och kontinuerlig utveckling är en viktig del för att fortsätta vara konkurrenskraftig som fastighetsbolag och som attraktiv arbetsgivare.

 • Grunden 💡

  Medarbetarnas insatser, engagemang och ansvarstagande är av stor betydelse för att göra Diös framgångsrikt. Målsättningen med Diös vinstandelssystem Grunden är via ökad delaktighet från medarbetarna uppnå ökad lönsamhet för bolaget. Vinstandelsstiftelsen går ut på att belöna medarbetare vid år med god vinst. Avsättningen samt avkastningen av medlen ska investeras i Diös aktier. Uttag sker enligt ett särskilt regelverk och beräkningsgrunden ses över och fastställs årligen av Diös styrelse.

 • Diös IF 🤸‍

  Med Diös IF vill vi uppmuntra våra medlemmar till hälsofrämjande aktiviteter som även stärker vår gemenskap. Som medlem i föreningen kan man delta vid olika idrottsliga aktiviteter, även utanför arbetstid, och Diös IF subventionerar avgiften.

Diös Fastigheter AB
831 22 Östersund Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Borlänge

Diös Fastigheter AB
784 33 Borlänge Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Falun

Diös Fastigheter AB
791 71 Falun Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Gävle

Diös Fastigheter AB
803 10 Gävle Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Luleå

Diös
972 32 Luleå Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Mora

Diös Fastigheter AB
792 30 Mora Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Skellefteå

Diös Fastigheter AB
931 30 Skellefteå Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Sundsvall

Diös Fastigheter AB
852 34 Sundsvall Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Umeå

Diös Fastigheter AB
903 26 Umeå Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Åre

Kurortsvägen
837 52 Åre Vägbeskrivning 0770-33 22 00

Jobbar du redan på Diös Fastigheter?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@dios.se
 • Anders Mauree
 • Anders Norin
 • Anders Wesström
 • Andreas Stattin Berg
 • André Westergren
 • Anna-Carin Larsson
 • Anna Dahlgren
 • Anna Ericson
 • Anna Nyström
 • Anna Vikman
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor